Specialmaskiner

Om en process går att beskriva, så kan den med största sannolikhet också effektiviseras och kvalitetssäkras med hjälp av automatisering. Vi erbjuder skräddarsydda produktionslösningar som passar dina behov.

Med hjälp av avancerad ingenjörskonst, mångårig erfarenhet och gedigen kunskap skräddarsyr vi produktionsutrustning från mekanisk och elektrisk konstruktion, tillverkning och programmering till installation.

För mer information är du välkommen att kontakta någon av våra tekniska säljare.

Konstruktion

Vi har gedigen erfarenhet av både el- och mekanisk konstruktion. Med hjälp av våra CAD-experters modeller och visualiseringar skapar vi underlag för ritningar och dokumentation av kundanpassade lösningar.

TechTribe har genom åren byggt upp en stor erfarenhet som gör att vi kan anpassa produktionsutrustning för alla företag, branscher och typer av produktion.

Vi följer alltid gällande regelverk i EU, USA etc.

Tillverkning

På TechTribe finns en stor och komplett verkstad med vattenskärning, CNC-styrda maskiner, manuella tillverkningsmaskiner och svetsutrustning.

Denna maskinpark, i händerna på våra kompetenta medarbetare, gör att vi kan förverkliga i stort sett vilken konstruktion som helst.

Programmering

Med djup kunskap och lång erfarenhet av programmering inom automation och styr- och reglering, säkerställer vi att våra lösningar uppfyller alla förväntningar.

Genom att tillämpa strukturerade arbetssätt, exempelvis GAMP, kvalitetssäkrar vi vårt arbete.

Montage & Installation

Alla komponenter monteras in i produktionsutrustningen för att uppfylla kundens förväntningar. FAT utförs i vår verkstad. Som kund är du alltid välkommen att delta.

Vid slutleverans installerar våra skickliga montörer produktionsutrustningen, tillsammans med programmerare och elektriker. Vid installation utför vi även tester och felsökningar på funktioner och komponenter.

Vi erbjuder även tillhörande tillägg, service och uppgraderingar för att passa våra kunders behov och önskemål.

Kanske har vi redan en framtagen lösning som kan passa dina önskemål?