Samarbetspartners

Vi på TechTribe väljer våra samarbetspartners med omsorg. Våra preferenser är tydliga; eftersom vi är måna om långsiktiga relationer väljer vi gärna partners som med ett brett produktutbud kan stötta oss stora delar av våra projekt. Vi väljer också utifrån hög tillgänglighet, snabba svar, kreativa lösningar och ansvarstagande i alla led.

Genom våra samarbetspartners får vi nödvändiga utbildningar som tillsammans med våra certifieringar garanterar att vi upprätthåller den kvalitet som förväntas av oss.

Siemens_SolutionPartner

Siemens

En av världens ledande leverantör av styrsystem, drives och lågspänningsprodukter. TechTribe har lång erfarenhet av Siemens produkter och är en av få certifierade användare i Sverige.

Rockwell Automation

Rockwell

Rockwell är en framstående automationsleverantör inom drives och lågspänningsprodukter. Det stora produktutbudet gör Rockwell till en viktig partner för TechTribe.

KUKA_OfficialSystemPartner

Kuka

Tyska Kuka är en av världens största leverantörer av robotar. Med expertis inom såväl industrirobotar som kollaborativa robotar matchar de våra behov oerhört väl.

ABB-logobox

ABB

Svenska ABB är stora inom processindustri och en av våra viktiga leverantörer av industrirobotar. TechTribe är certifierad som partner till ABB.