Samarbetspartners

Vi på TechTribe väljer våra samarbetspartners med omsorg. Våra preferenser är tydliga; eftersom vi är måna om långsiktiga relationer väljer vi gärna partners som med ett brett produktutbud kan stötta oss stora delar av våra projekt. Vi väljer också utifrån hög tillgänglighet, snabba svar, kreativa lösningar och ansvarstagande i alla led.

Genom våra samarbetspartners får vi nödvändiga utbildningar som tillsammans med våra certifieringar garanterar att vi upprätthåller den kvalitet som förväntas av oss.

Siemens_SolutionPartner

Siemens

En av världens ledande leverantör av styrsystem, drives och lågspänningsprodukter. TechTribe har lång erfarenhet av Siemens produkter och är en av få certifierade användare i Sverige.

RA-Partner-Logo_System-Integrator_K

Rockwell

Rockwell är en framstående automationsleverantör inom drives och lågspänningsprodukter. Det stora produktutbudet gör Rockwell till en viktig partner för TechTribe.

KUKA System-Partner Landscape CMYK

Kuka

Tyska Kuka är en av världens största leverantörer av robotar. Med expertis inom såväl industrirobotar som kollaborativa robotar matchar de våra behov väl.


ABB

Svenska ABB Robotics är en av våra viktiga leverantörer av industrirobotar.

PulPac

PulPac

PulPac är banbrytande med sin teknologi kring Dry Molded Fiber och vi är glada över att få vara med att bidra i utvecklingen bort från engångsartiklar i plast.

AVEVA

AVEVA är en världsledande leverantör av mjukvara. Tillsammans med deras operativa datahantering ger vi människorna bakom industrin möjlighet att konstruera smartare, fungera bättre och arbeta för än mer hållbar effektivitet.

Wasa Kredit

Genom Wasa Kredit kan vi erbjuda leasinglösningar för våra utrustningar, det skall vara enkelt att automatisera sin produktion!