Vill du bli en del av oss?

Längst in i verkstan står några medarbetare i en grupp och pratar, skrattar och ser väldigt nöjda ut. Ett kunduppdrag visade sig vara en rejäl utmaning men nu har en bra – om än lite oväntad – lösning hittats.

På kontoret råder högertrafik i korridorerna. Vissa har uppenbart bråttom och gå-springer. Någon stannar mitt i steget, ivrigt diskuterande i telefon. Fokus. Engagemang. Samarbete. Det sitter liksom i väggarna.

Fikarummet börjar fyllas på. Microvågsugnarna plingar, spagetti och köttfärssåsdoften sprider sig och samtalen handlar om allt ifrån trädgårdsplanering, helgens enduro-resultat och dagistider till handicap på golfbanan och tricket i att flyga en drönare.  

Vår miljö är varm och familjär och hur vanligt allt än kan låta, är våra vardagar allt annat än gråVi på TechTribe satsar med full kraft framåt. Vi gör mycket – men vi vill ännu mer. För att vi ska lyckas med detta behöver vi bli fler. För att trivas här behöver du vara grym på ditt jobb. Är du junior i din roll? Ja då räknar vi med att du vet att du kommer att bli grym – med tiden! Eftersom våra uppdrag rör sig runt industriell automation är det förstås en klar fördel om du brinner för teknik. Om du samarbetar utan problem och dessutom uppskattar raka rör och tydlighet – då kan TechTribe absolut vara platsen för dig. Viktigast av allt är nog ändå att du passar in i vår vardag; att du också kan stå och skratta med kollegorna, heja på dem du möter i korridoren och berätta om helgens grillsuccé.

Varmt välkommen att bli en del av oss på TechTribe!

Vi söker alltid efter nya kollegor

Även om vi för tillfället inte har någon ledig tjänst som passar dig, är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Vem vet – kanske har du tur och bra tajming? Här kan du också söka praktikplats.

Dina uppgifter kan komma att sparas (om du inte uttryckligen ber oss att kasta dem) så att vi kan kontakta dig senare om en passande tjänst blir ledig. Se vår Integritetspolicy för mer information.