Vi är MODIGA
Vi vågar gå vår egen väg, testa ny teknik och säga till när vi tycker att något är fel.
Ta reda på mer om TEchTribe
Vi är STABILA
Att vara stabil innebär för oss att vi står för det vi lovat, säger och gör och att vi har ett långsiktigt perspektiv i varje beslut. Vi är en part att räkna med, både idag och imorgon.
Ta reda på mer

Från ide till färdig lösning

Vår drivkraft sitter i att hela tiden utveckla och att utvecklas. Under ett och samma tak har vi ett komplett erbjudande. Från idé till färdig lösning – på riktigt. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap och tack vare vårt arbetssätt – där medarbetare från varje avdelning deltar, säkerställer vi alltid den bästa lösningen i varje enskilt projekt.

Vi skryter ogärna om hur bra vi är. Läs hellre vad våra kunder säger om oss.

Vi är alla stolta över det vi presterar och levererar, vi brinner passionerat för teknik i alla dess former och vi fortsätter envist och gemensamt att sträva mot vår vision. Oavsett om du är i behov av en dedikerad samarbetspartner inom automation eller om du, liksom vi, brinner för teknik och vill bli en del av vår tribe – VÄLKOMMEN TILL TECHTRIBE.

TECH
Människans metod och verktyg för att nyttja och omvandla resurser till processer, med mål att tillfredsställa önskningar – utan att öka mänsklig belastning.

TRIBE
En grupp individer med likasinnade intressen som samverkar för att uppnå gemensamma mål.

Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, så vi gjorde en film för att vara på den säkra sidan.

TechTribe på en minut.