Kompletta lösningar inom industriell automation
Teknik utvecklad av människor – för människor!
Det här är vi
Digitala tvillingar
En komplett, virtuell 3D-beskrivning där samtliga mekaniska och elektroniska komponenter, samt mjukvara ingår.
Läs mer om digitala tvillingar

På TechTribe möter gedigen ingenjörskonst avancerad elektronik i evig strävan att skapa automationslösningar som hjälper våra uppdragsgivare att nå högre effektivitet, hastighet, kapacitet och kvalitet.

Vi erbjuder kompletta lösningar inom industriell automation. Teknik utvecklad av människor – för människor.

Vi är TechTribe!

TECH
Människans metod och verktyg för att nyttja och omvandla resurser till processer, med mål att tillfredsställa önskningar – utan att öka mänsklig belastning.

TRIBE
En grupp individer med likasinnade intressen som samverkar för att uppnå gemensamma mål.

Vi är väldigt stolta över att stå som vinnare i årets Partner Network Awards.

Denna utmärkelse erkänner vårt engagemang för att lösa problem, förbättra liv, stödja samhällen och driva affärstransformation.
Teknik utvecklad av människor- för människor, på riktigt!

Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, så vi gjorde en film för att vara på den säkra sidan.

TechTribe på en minut.


Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi betalningslösningar.

För mer information tveka inte att kontakta oss!

Robotlyftet- TechTribe är systemintegratör!

Robotlyftet främjar automation och robotisering i Sveriges små och medelstora företag med målet att öka dessas kunskap om användning och investeringar i automationslösningar. Vi på TechTribe är stolta över att vara systemintegratör. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kundanpassade produktionslösningar

Om en process går att beskriva – då kan den med största sannolikhet också effektiviseras och kvalitetssäkras genom automation. Vi på TechTribe arbetar helt oberoende av kundernas branscher. För oss är varje kund och utmaning unik. Vi erbjuder därför specifikt anpassade produktionsutrustningar som kompletta leveranser eller som delmoment, framtagna utifrån varje enskild verksamhets behov.

Läs mer om vad vi kan göra för dig

Standardiserade lösningar

På TechTribe erbjuder vi en rad olika standardiserade lösningar som vi under våra år arbetat fram tillsammans med våra kunder.

Våra lösningar och metodik

Service och maskinuppgradering

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och löpande serviceavtal där vi ser till att din produktionsutrustning med moduler, maskiner, celler, robotar och andra tillhörande komponenter håller den prestanda som krävs för att säkerställa verksamhetens behov.

Detta kan vi hjälpa dig med

Digitala tvillingar

När vi tar fram en digital tvilling skapas många fördelar. Det är kostnadseffektivt, tidseffektivt och pedagogiskt.

Läs mer här

Säkerhet

Vi på TechTribe sätter säkerheten först. Vi gör allt vi kan för att hjälpa våra kunder att skydda såväl människor som maskiner. 

Läs mer om vårt säkerhetsarbete

El och mekproduktion

Vid el och mekproduktion är vi på TechTribe en engagerad partner. I vårt åtagande ingår granskningar av ritningar där vi lämnar eventuella anmärkningar, synpunkter och förslag på åtgärder vid behov, samt förbättringar utifrån de särskilda krav som kund har att förhålla sig till. 

Detta kan vi hjälpa dig med

Sprinklers

TechTribe erbjuder styrning och övervakning samt pumpar till sprinkleranläggningar. Vårt erbjudande omfattar allt gällande el, styrning, kontroll och övervakning av sprinkleranläggningar samt pumpar för att säkerställa korrekt funktionalitet.

Läs om vår helhetslösning

Robotlyftet

Med syfte att främja automation och robotisering hos små och medelstora företag i Sverige har Tillväxtverket initierat Robotlyftet. Vi på TechTribe bidrar med vår erfarenhet och kunskap. 

Läs mer om robotlyftet och vad vi kan göra tillsammans här

Några av våra kunder