TechTribe, ett företag inom området industriell automation, har meddelat att det har blivit erkänt som årets systemintegratörsinnovatör av Rockwell Automation vid sin PartnerNetwork Conference EMEA Event.

Priset – från världens största företag dedikerat till industriell automation och digital transformation – tilldelades bara en distributör och en systemintegratör från det globala företagets EMEA-region, med bedömningen som utförs av Rockwell Automation-proffs med djup erfarenhet inom teknikområdet. och innovation.

Enligt Thomas Åberg CTO på TechTribe: ”Vi är glada över att få vårt hårda arbete erkänt av Rockwell Automation, särskilt som det var för ett stort hållbarhets- och innovativt projekt med vår partner Pulpac. Denna utmärkelse erkänner vårt engagemang för att lösa problem, förbättra liv, stödja samhällen och driva affärstransformation. Vi vet som samhälle att vi kan göra ännu bättre och tekniken kommer alltid att finnas där för att hjälpa oss. Ett exempel är användningen av digitala modeller för att hjälpa oss att göra driftsättningen mycket effektivare både för oss och våra kunder.”

Om TechTribe
Om en process kan beskrivas – så kan den med största sannolikhet också effektiviseras och kvalitetssäkras genom automatisering. För oss är varje kund och utmaning unik. Vi erbjuder därför kundanpassade produktionslösningar som helhetsleveranser eller som delsteg, utvecklade utifrån varje enskild verksamhets behov. Med verklig ingenjörskonst, många års erfarenhet och gedigen kunskap skräddarsyr vi produktionsutrustning från design, tillverkning och programmering till montering. Med modulära linjer, celler och robotar hjälper vi våra kunder att få sin verksamhet att gå från manuell till automatiserad.

På TechTribe möter gedigen ingenjörskonst avancerad elektronik i den eviga strävan efter att skapa automationslösningar som hjälper våra kunder att uppnå högre effektivitet, hastighet, kapacitet och kvalitet. Vi erbjuder helhetslösningar inom industriell automation.

Teknik utvecklad av människor – för människor.