Elmia Automation 2024!

Den 14-17 maj 2024 finns vi på plats i Jönköping och allas vår favoritmässa, Elmia Automation.

Kliv in i monter D05:62, prata teknik, affärer och allt däromkring med vårt härliga technical salesgäng. Förutom en massa teknik & aktiviteter kan de erbjuda gott kaffe med tilltugg. Och ja, härligt sällskap såklart! 

Vi finns såklart på plats hela veckan i montern, med lite extra aktiviteter under just tisdag, onsdag och torsdag.   Se nedan.

  • Tisdag 14/5 har vi besök av PulPac i montern. Ta chansen att träffa några i gänget ifrån Pulpac som kommer finnas på plats för att berätta om hur Dry Molded Fiber kan användas. Få reda på mer om hur vi förser förpackningsindustrin med tekniken och hårdvaran för att producera hållbara förpackningar och göra Dry Molded Fiber till den globala standarden. 
  • Onsdag 15/5 efter klockan 16 svirar vi om för mingel. Passa på att avsluta dagen med lite gott tilltugg, något bubbligt i glaset och härligt häng i vår monter. 
  • Torsdag 16/5 upplever du  digitala tvillingar och Emulate 3D. Ta chansen att utforska, se och lär hur de digitala verktygen kan användas och hjälpa till  i skapandet av automatiserade lösningar! 

Ha en fin dag! 

 

Mötesförfrågan

Intresseanmälan till bokade möten görs via nedan formulär. Vi återkommer inom kort till dig!