Engagerad gruppchef med fullt sikte framåt

Vi på TechTribe fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vårt fantastiska gäng. Har du bred erfarenhet från automationsprojekt, god samarbetsförmåga, projektledningsvana och ett starkt driv? Då kan du mycket väl vara vår nya gruppchef!

Den vi söker kommer att leda arbetet med vårt stabila, kompetenta el- och automationsgäng. För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet av projektledning och PLC, HMI, SCADA och/eller Robot. Troligtvis har du läst elkonstruktion och/eller programmering på eftergymnasial nivå och arbetat i ett par år, där du hunnit med en rad automationsprojekt. Att du har ett brinnande intresse för teknik ser vi som en självklarhet. Har du dessutom erfarenhet av personalansvar blir vi extra förväntansfulla.

För att passa in hos oss är du driven och fokuserad men framförallt lyhörd och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och viljan att ständigt utvecklas. På TechTribe är vi stolta över det vi gör – för vi vet att vi alltid levererar på högsta nivå. Vi satsar med full kraft. Vi gör mycket, men vi vill ännu mer. Tillsammans gör vi det möjligt!

Vi samarbetar som ett team där allas insatser värdesätts. På så sätt lyfter vi varandra och tar oss själva till nya nivåer. Vi på TechTribe kommer säkerligen att ge dig utmaningar – men också förutsättningar för att lyckas. I rollen som gruppchef kommer du att jobba strategiskt med personallednings- och organisationsarbete, samtidigt som du i allra högsta grad kommer att vara operativt involverad i våra projekt.

Låter detta som den perfekta rollen för dig? Är det din personlighet vi beskriver? Ja då vill vi gärna höra från dig omgående. 

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss! Antingen genom att maila direkt till vår VD Mikael Svensson på mikael.svensson@techtribe.se, eller genom att ringa oss på telefonnummer 031-87 99 20.