Är du vår nye projektledare?

Vi på TechTribe fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vårt fantastiska gäng. Har du stort teknikintresse, god samarbetsförmåga, är van att arbeta i projekt och ett starkt driv? Då kan du mycket väl vara vår nya projektledare! Den vi söker kommer att vara en viktig resurs i våra kundorderstyrda projekt, där man tillsammans med en intern projektgrupp arbetar i tätt samarbete med våra kunder för bästa leverans. För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet av automation och projektledning där du skall ha hunnit med en rad automationsprojekt, gärna till olika branscher. Du bör ha arbetat med med något av följande; mekkonstruktion, elkonstruktion, robotprogrammering och/eller PLC programmering. Att du har ett brinnande intresse för teknik ser vi som en självklarhet.

För att passa in hos oss är du driven och fokuserad men framförallt lyhörd och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och viljan att ständigt utvecklas. På TechTribe är vi stolta över det vi gör – för vi vet att vi alltid levererar på högsta nivå. Vi satsar med full kraft. Vi gör mycket, men vi vill ännu mer. Tillsammans gör vi det möjligt!

Vi samarbetar som ett team där allas insatser värdesätts. På så sätt lyfter vi varandra och tar oss själva till nya nivåer. Vi på TechTribe kommer säkerligen att ge dig utmaningar – men också förutsättningar för att lyckas.

Låter detta som den perfekta rollen för dig? Är det din personlighet vi beskriver? Ja då vill vi gärna höra från dig omgående.

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss! Antingen genom att maila direkt till vår VD Mikael Svensson mikael.svensson@techtribe.se, eller genom att ringa oss på telefonnummer 031-87 99 20.