Är det dig vi söker?

Vi på TechTribe fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vårt fantastiska gäng. Har du stort teknikintresse, god samarbetsförmåga, är van att arbeta i projekt och ett starkt driv? Då kan du mycket väl vara vår nya projektledare!

Den vi söker kommer att vara en viktig resurs i våra kundorderstyrda projekt, där man tillsammans med en intern projektgrupp arbetar i tätt samarbete med våra kunder för bästa leverans. För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet av automation och projektledning. Du bör också arbetat som mek- eller elkonstruktör eller med programmering av robot och/eller PLC, gärna flera! Du skall också ha hunnit med en rad automationsprojekt, gärna till olika branscher.

Vi ser att du är både driven och fokuserad men framförallt lyhörd och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och vill ständigt utvecklas. På TechTribe är vi stolta över det vi gör – för vi vet att vi alltid levererar på högsta nivå. Dessutom ser vi till att ha roligt på vägen.

Vi samarbetar som ett team där allas insatser värdesätts. På så sätt lyfter vi varandra och tar oss själva till nya nivåer. Vi på TechTribe kommer säkerligen att ge dig utmaningar – men också förutsättningar för att lyckas.

Är det dig vi beskriver så hör av dig till oss! Vi ser fram emot att bli fler i vår härliga tribe!

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss! Antingen genom att maila direkt till Oskar på mejl oskar.natt@techtribe.se, eller genom att ringa oss på telefonnummer 031-87 99 20.