TechTribe fortsätter att växa - nu söker vi en mekkonstruktör!

Hos oss på TechTribe arbetar vi i projektteam, då samarbete säkerställer att vi alltid genomför leveranser till kund på bästa sätt. Den mekkonstruktör kommer att vara en viktig resurs i våra projektteam för leverans av kundorderstyrda projekt. För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet av automation, med fokus på mekkonstruktion. Vi ser gärna att du arbetat med leveranser till olika branscher och du skall ha varit delaktig i flera automationsprojekt.

Vi arbetar främst i Autodesk Inventor och med Vault vilket du skall ha god erfarenhet av. Att du även har erfarenhet av Catia är ett plus. Du skall också ha grundläggande kunskap om maskinsäkerhetsdirektivet, och tillverkningsprocesser för skärande bearbetning vilka är viktiga moment i våra projekt.

För att trivas hos oss behöver du ha ett stort teknikintresse- det kanske man nästan inte behöver säga! Du skall också ha lätt för att samarbeta, vara lösningsorienterad, strukturerad och engagerad. Vi arbetar enligt vår projektmodell, där samarbetarbete för att tillvarata de olika kompetenserna är nyckeln till framgång. Tillsammans tar vi oss an utmaningar som säkert kommer kräva det yttersta av dig, men som också kommer att utveckla både dig, dina kollegor och TechTribe till helt nya nivåer!

Är du redo att anta utmaningen? Känns det som att det är dig vi beskriver? I sådana fall ser vi mycket fram emot att höra ifrån dig!

För ansökan eller frågor kontaktar du vår VD Mikael Svensson mikael.svensson@techtribe.se, eller genom att ringa oss på telefonnummer 031-87 99 20.