Är du den konstruktör vi söker?

TechTribe behöver stärka upp ytterligare, denna gång söker vi två mekanik-konstruktörer.

Hos oss på TechTribe arbetar vi i projektteam, då samarbete säkerställer att vi alltid genomför leveranser till kund på bästa sätt. Som mekanikkonstruktör kommer du att vara en viktig resurs i våra projektteam för leverans av kundorderstyrda projekt. För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet av automation, med fokus på mek-konstruktion. Vi ser gärna att du arbetat med leveranser till olika branscher och du skall ha varit delaktig i flera automationsprojekt.

Vi arbetar främst i Autodesk Inventor och med Vault vilket du bör ha god erfarenhet av men framför allt lätt att ta till dig. Att du även har erfarenhet av Catia är ett plus. Du skall också ha grundläggande kunskap om maskinsäkerhetsdirektivet samt tillverkningsprocesser. Vi har mek-tillverkning i eget hus med både vattenskärning och flera CNC-maskiner så det är kort väg mellan ord och handling.

På TechTribe är vi stolta över det vi gör – för vi vet att vi alltid levererar på högsta nivå. Vi satsar med full kraft. Vi gör mycket, men vi vill ännu mer. Tillsammans gör vi det möjligt!

För att trivas hos oss behöver du ha ett stort teknikintresse- det kanske man inte behöver säga, men nämner det ändå! Du skall också ha lätt för att samarbeta, vara lösningsorienterad, strukturerad och engagerad samt en äkta teamplayer. Vi arbetar enligt vår projektmodell, där samarbetarbete för att tillvarata de olika kompetenserna är nyckeln till framgång. Tillsammans tar vi oss an utmaningar som säkert kommer kräva det yttersta av dig, men som också kommer att utveckla både dig, dina kollegor och TechTribe till helt nya nivåer!

Tjänsten är heltid hos oss i Sisjön. Möjlighet till visst distansarbete finns.

Är du redo att anta utmaningen? Känns det som att det är dig vi beskriver? I sådana fall ser vi mycket fram emot att höra ifrån dig!

Vi ser fram emot att bli fler i vår härliga Tribe! 

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss! Antingen genom att maila direkt till Oskar på mejl oskar.natt@techtribe.se  eller genom att ringa oss på telefonnummer 031-87 99 20.