Är du den industri och serviceelektriker vi söker?

Har du stort teknikintresse, god samarbetsförmåga, är van att arbeta i projekt och ett starkt driv? Vi på TechTribe fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vårt fantastiska gäng.

Att jobba som industrielektriker hos oss på Techtribe innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för automation/teknik med en varierad vardag. Vi samarbetar som ett team där allas insatser värdesätts. På så sätt lyfter vi varandra och tar oss själva till nya nivåer. Vi på TechTribe kommer säkerligen att ge dig utmaningar – men också förutsättningar för att lyckas. Du kommer genom att arbeta med installation av tex banor och specialmaskiner för automation inom tillverkningsindustrin, ha serviceuppdrag, och byggnation av automationskåp i vår verkstad, vara en väldigt viktig del i vårt team.

Vem är du? Förutom att du har ett brinnande intresse för teknik, tänker vi att du:

  • Du är utbildad elektriker och meriterande om du är auktoriserad elinstallatör.
  • Du har flera års yrkeserfarenhet från branschen 
  • Du har erfarenhet av skåpsbyggnationer 
  • Du är van att jobba både ensam och i grupp och har ibland varit den ledande montören.
  • Vi tror att du idag jobbar som industrielektriker 

 

På TechTribe är vi stolta över det vi gör – för vi vet att vi alltid levererar på högsta nivå. Vi satsar med full kraft. Vi gör mycket, men vi vill ännu mer. Tillsammans gör vi det möjligt!

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss! Antingen genom att maila direkt till Oskar på mejl oskar.natt@techtribe.se, eller genom att ringa oss på telefonnummer 031-87 99 20.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!