Kanske är det du som är den nya gruppchefen för vår el-automationsgrupp?

Har du bred erfarenhet från automationsprojekt, god samarbetsförmåga, projektledningsvana och ett starkt driv? Då kan du mycket väl vara vår nya gruppchef!

Den vi söker kommer att leda arbetet av vårt stabila, kompetenta gäng som arbetar med elkonstruktion, PLC och robotprogrammering, digitala tvillingar, vision, SCADA och HMI. För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet av arbetsledning och automation. Du behöver också ha kunskaper inom programmering och elkonstruktion, gärna också robot och vision. Troligtvis har du läst teknik på eftergymnasial nivå och arbetat i flera år, där du hunnit med en rad automationsprojekt. Att du har ett brinnande intresse för teknik ser vi som en självklarhet. Har du dessutom erfarenhet av personalansvar blir vi extra förväntansfulla.

För att passa in hos oss är du driven och fokuserad men framför allt lyhörd och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och viljan att ständigt utvecklas. På TechTribe är vi stolta över det vi gör – för vi vet att vi alltid levererar på högsta nivå. Vi satsar med full kraft. Vi gör mycket, men vi vill ännu mer. Tillsammans gör vi det möjligt!

Vi samarbetar som ett team där allas insatser värdesätts. På så sätt lyfter vi varandra och tar oss själva till nya nivåer. Vi på TechTribe kommer säkerligen att ge dig utmaningar – men också förutsättningar för att lyckas. I rollen som gruppchef kommer du att jobba strategiskt med personallednings- och organisationsarbete, samtidigt som du i allra högsta grad kommer att vara operativt involverad i våra projekt.

Är det dig vi beskriver så hör av dig till oss! Vi ser fram emot att bli fler i vår härliga Tribe! 

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss! Antingen genom att maila direkt till vår VD Mikael Svensson mikael.svensson@techtribe.se, eller genom att ringa oss på telefonnummer 031-87 99 20.