Är du vår nya gruppchef?

Har du stort teknikintresse, god samarbetsförmåga och är en naturlig ledare? Då kan du mycket väl vara vår nya gruppchef för mekanik!   

Som gruppchef kommer du att leda och fördela arbetet för våra mek konstruktörer och för våra mekaniker. Som gruppchef hos oss får du förutom strategiskt personal- och organisationsarbete kommer du också vara delaktigt i framtagandet av lösningar och kalkyler för kundprojekt. 

Du har flerårig erfarenhet av mekkonstruktion och/eller projektledning av automationsprojekt med mek innehåll. Du bör också att du har haft personalansvar tidigare. 

Du är både driven och fokuserad men också lyhörd och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och vill ständigt utvecklas. På TechTribe är vi stolta över det vi gör – för vi vet att vi alltid levererar på högsta nivå. Dessutom ser vi till att ha roligt på vägen. 

Vi samarbetar som ett team där allas insatser värdesätts. På så sätt lyfter vi varandra och tar oss själva till nya nivåer. Vi på TechTribe kommer säkerligen att ge dig utmaningar – men också förutsättningar för att lyckas. 

Är det dig vi beskriver så hör av dig till oss! Vi ser fram emot att bli fler i vår härliga Tribe! 

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss! Antingen genom att maila direkt till vår VD Mikael Svensson mikael.svensson@techtribe.se, eller genom att ringa oss på telefonnummer 031-87 99 20.