Är du vår nye automationsingenjör?

Vi på TechTribe fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vårt fantastiska gäng. Det kanske är just du som är vår nye automationsingenjör!

Hos oss arbetar man som en viktig resurs i en projektgrupp tillsammans med projektets kund. Detta garanterar att vi når bästa leverans.  För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet av ett eller flera områden såsom Elkonstruktion, PLC, HMI, SCADA, Robot och/eller Vision. Troligtvis har du läst elkonstruktion och/eller programmering på eftergymnasial nivå och arbetat i ett par år, där du hunnit med en rad automationsprojekt. Att du har ett brinnande intresse för teknik ser vi som en självklarhet.

För att passa in hos oss är du driven och fokuserad men framför allt lyhörd och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och viljan att ständigt utvecklas. På TechTribe är vi stolta över det vi gör – för vi vet att vi alltid levererar på högsta nivå. Vi satsar med full kraft. Vi gör mycket, men vi vill ännu mer. Tillsammans gör vi det möjligt!

Vi samarbetar som ett team där allas insatser värdesätts. På så sätt lyfter vi varandra och tar oss själva till nya nivåer. Vi på TechTribe kommer säkerligen att ge dig utmaningar – men också förutsättningar för att lyckas.

Låter detta som den perfekta rollen för dig? Är det din personlighet vi beskriver? Ja då vill vi gärna höra från dig omgående. 

Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss! Antingen genom att maila direkt till vår gruppchef Mikael Svensson på mikael.svensson@techtribe.se, eller genom att ringa oss på telefonnummer 031-87 99 20.