Varmt välkommen till TechTribedagen 2023!

Så roligt att du vill vara med oss på denna dag! Vi är helt övertygade om att vi tillsammans kommer ha en fantastisk eftermiddag och kväll. Vad mer kan man önska, förutom en massa teknik, god mat & dryck, underhållning och härligt sällskap tänker vi!

Klockan 14:00 torsdagen den 25maj öppnar vi dörrarna till våra lokaler på Södra Långebergsgatan 30, med mässa (träffa ABB, KUKA, Modern Elteknik, Omron, Rockwell och Siemens!) och föredrag från 14.30 kring de senaste trenderna inom automation. Från ca klockan 18 fortsätter vi med en schysst middag framtagen och serverad av välrenommerade Aquarelle. Till det har vi också utrymme för mingel och rejält med underhållning av partybandet Haaks. Ni hänger med så länge ni vill under kvällen.  

Du är varmt välkommen att ta med en kollega eller två, välj bara att anmäla fler längst ner på sidan. Vi vill ha era anmälningar senast den 16maj.

Ha en fin dag! 

 

Vill du anmäla fler? Klicka här och fyll i formuläret.

Vid anmälan medges fotografering samt filmning under eftermiddagen/kvällen för att ta fram material i marknadsföringssyfte.